Studie Carriere Evenementen

Er zijn verschillende beurzen voor studie en carriere. Voor de beurzen op het gebied van studie worden er allerlei voorlichting van deze studies gegeven. Op de carriere beurzen zijn er veel potentiele werkgevers aanwezig, waar je meer over het bedrijf te weten kan komen door met medewerkers van deze bedrijven te spreken. Er wordt onder andere allerlei presentaties gegeven en CV checks gedaan om je makkelijker aan een passende baan te helpen. Deze Curriculum Vitae's kan je inleveren bij je potentiele werkgevers.
Carriere beurzen op de onderwijsinstelling zijn kleinschaliger en de contacten zijn prettig direct. Door gespreken te voeren met de medewerkers van bedrijven open je mogelijkheden voor een carriere bij deze bedrijven. Wanneer je je Curriculum Vitae's hier inlevert wordt je kans vergroot om uitgenodigd te worden voor een sollicitatiegesprek.
In-House evenementen van bedrijven geven je de mogelijkheid om bedrijven te bekijken wat erin het praktijk gedaan wordt en het werksfeer te proeven. Er wordt door medewerkers verteld wat zij doen en er bestaat de mogelijkheid om gesprek met hun te voeren.

Carriere Evenement : 0
⇒ Info Carriere Evenement
    Carriere Evenement Selecteren                                      

                                     

Onvolledig?           Voer een Nieuwe Studie Evenementen

Email StudieSelecteren.eu met Spreadsheet / DB of met een Nieuwe Evenement Formulier


  • Za 1 Oktober 2022

    3.235.173.74