Onderzoek Doctoraat PhD, en Vacatures | StudieSelecteren.eu
OnderzoeksStudie

Er is echter op Hogeschool nivo opleidingen in de onderzoeksrichting. Als je verder wilt in de onderzoek kan je doorstuderen of je kan gelijk op de universiteit een onderzoeksopleiding volgen.
Wetenschappelijke onderzoeksfacetten krijg je tijdens je bachelor opleiding al aangereikt. Het bied je de mogelijkheden om na te gaan om een onderzoeksgerichte opleiding te selecteren.
Er zijn verschillende soorten onderzoeksopleidingen. Onderzoeksopleidingen voor studenten; hogeschool, universitair bachelor, universitair master, post-initieel, promovendus.
Voor elke soort gelden verschillende voorwaarden, zoals dat je in het algemeen een voor post-initiele opleiding als professional je opleiding zelf betaald en als promovendus student als onderzoeksmedewerker van de universiteit of instituut werkt.
Hieronder kan je verschillende soorten onderzoeksopleiding zoeken.


PhD Promoveren

Bij het Promoveren door een Doctoraat of PhD student staat kennis verdieping door wetenschappelijk onderzoek centraal. In het algemeen dient de Promovendus, de PhD student, college te geven. Gedurende de duur van de Doctoraat ontvangt de Promovendus inkomsten. In Nederland beschouwd men de Promovendus als een universitair medewerker.
Hieronder kan je onderzoek onderwerpen zoeken waarin je opgeleid wilt worden.


OnderzoeksOpleiding Zoeken


A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Onvolledig?           Voer een Nieuwe Opleiding/Studie

Email StudieSelecteren.eu met een spreadsheet / DB of met een Formulier


  • Za 1 Oktober 2022

    3.235.173.74